seedot.com CEBIT, award, Best Practice 2006, BestPractice-IT special award for the highest level of customer benefits achieved, This award is presented to the company which achieves the maximum direct or indirect benefit for their customers using their particular solution
.
seedot.com offer more than services - we offer SOLUTIONS
.
.

Вход за клиенти

Регистрация

Търсене
 


Начало » Медии » seedot.com в медиите » Български софтуер е номиниран за престижна награда на CeBIT 2007

Български софтуер е номиниран за престижна награда на CeBIT 2007

08/03/2007 | TechNews.bg

 Уеб-базирана разработка на СИЙДОТ ООД за управление на онлайн фотоалбуми със снимки и текст спечели признанието на експертите. Решението се лансира от немската компания Happy Eyes e. K.
Софтуер, разработен от българската фирма СИЙДОТ ООД, е сред номинираните за престижната награда “Best Practice - IT Award 2007 National” на тазгодишното  изложение CeBIT в Хановер, Германия. Решението се лансира от немската компания Happy Eyes e. K., а наградените ще бъдат обявени на 15 март в Зала 5 на панаира.
Наградата Best Practice - IT се присъжда на компания, която успее да представи внедрен, реално работещ и успешен ИТ модел с практическа ориентация. Решението трябва да оптимизира и подобрява бизнеса и да не е непременно най-скъпото. В тазгодишния конкурс взеха участие над 900 фирми от Европа, съобщиха от СИЙДОТ в IT in the Press.
ИТ решението, което спечели признанието на експертното жури тази година, представлява комбинация от уеб система и безплатно десктоп приложение. То обслужва създаването и поръчването онлайн на персонални албуми със снимки и текст (фото книги), с разнообразно приложение (албум със снимки, потребителски наръчник, рекламна брошура и др.). Системата управлява цялостния процес от създаване и редактиране на фото книга, през онлайн поръчката до печата и доставката.
Идеята за раздаване на наградите на Best Practice-IT в рамките на CeBIT е на Андреас Р. Фишер, бизнес експерт по въпросите на малки и средни предприятия в Германия. Наградите се дават за четвърта поредна година, като целта е ежегодно да се стимулират и отличават малки и средни предприятия в Европа, които залагат на иновативни и полезни ИТ решения.
За втора поредна година българската софтуерна компания СИЙДОТ ООД получава номинация, като през 2006 същата компания бе и носител на специална награда на Best Practice–IT 2006 за "Най-оптимално ИТ решение в полза на клиента" от ежегодно провеждащото се технологично изложение CeBIT в Хановер.
"Иновативността и креативността е част от нашия бизнес. Това поредно признание показва още веднъж колко важно е внимателното анализиране на процесите и прецизната изработка на специфични ИТ решения, които да носят максимална полза на клиента", коментира Димитър Димитров, собственик на софтуерната компания СИЙДОТ ООД.
Компанията и нейния клиент Газкомфорт ЕАД бяха отличени на миналогодишния CeBIT със специалната награда на Best Practice–IT 2006 за "Най-оптимално ИТ решение в полза на клиента".
"Положителните резултати са налице, когато ИТ решението е добре обмислено, планирано и изпълнено", каза Емилия Гоциан– собственик на Happy Eyes e. K.
Предлаганата уеб базирана услуга се състои от безплатен софтуер за създаване на фото книга (заменяща досега познатия ни фотоалбум) от клиентите и уеб сайт за онлайн поръчване на печат на фотокнига. Приложението е гъвкаво и може да се използва от частни и бизнес клиенти, като предлага редица възможности: презентации,  дипломни работи, годишни отчети, фото книги (албуми) с цифрови снимки, съхранени и достъпни за презентиране, отпечатани с професионални цифрови машини върху луксозна хартия.
Потребителят може да създаде своя проект у дома или в офиса и след това, минавайки през няколко кратки стъпки, да поръча онлайн печата и изпращането на продукта на адреси в цялa Европа. Системата има административен модул, през който се наблюдават и управляват всички бизнес процеси, свързани с обработката на поръчки и поддръжката.
 

© 1995-2006 seedot.com
e-mail:

Последна промяна:

ЁўЁІëãЁ¤ðñЁєЁЁ åçЁЁЁє english german

IC Tallent Bulgaria   World Summit on the information society   Best Practice IT 2006

Принтира� тази страницаПринтира� тази страница Add  this page to your favorites! Add this page to your favorites! | Send to a friend