seedot.com CEBIT, award, Best Practice 2006, BestPractice-IT special award for the highest level of customer benefits achieved, This award is presented to the company which achieves the maximum direct or indirect benefit for their customers using their particular solution
.
seedot.com offer more than services - we offer SOLUTIONS
.
.

Вход за клиенти

Регистрация

Търсене
 


Начало » Медии » seedot.com в медиите » BestPractice-IT зове българските фирми на конкурс за ежегодните си награди

BestPractice-IT зове българските фирми на конкурс за ежегодните си награди


Computerworld - бр. 46, 2006 / Вести

Германската инициатива BestPractice-IT (www.bestpractice-it.de) призова българските фирми да вземат участие в ежегодния конкурс за едноименната годишна награда, която се дава за внедряването и използването на информационни и комуникационни технологии в малки и средни предприятия. Европейската наградата е на стойност 8000 евро и традиционно се връчва на най-големия панаир за информационни технологии - CeBIT през март в Хановер, Германия. През тази година ще бъдат присъдени и специални отличия за най-добро решение в полза на клиента и за най-голям напредък или развитие на фирмата, благодарение на ИТ решение. Всяко отличие има награден фонд 3000 евро. Фирмите, кандидатстващи за наградите, трябва да попълнят анкета, в която описват внедреното от тях IТ решение.
Идеята е малките и средни фирми да представят конкретни примери от успешно внедрените иновативни ИТ решения, като по този начин споделят опита си с други фирми от цяла Европа. Те трябва да се концентрират върху технологичните решения и комуникационни продукти, които самите те като предприемачи използват в офиса. ИТ фирмите - участници не трябва да промотират собствените си продукти и услуги, предмет на тяхната основна дейност.
Най-креативните и интересни IТ решения и приложения, представени от българските фирми, ще бъдат включени в Годишната книга на BestPractice-IT. Тя се представя по традиция всяка година на панаира CeBIT и се радва на огромно внимание от страна на медиите, гостите на панаира и хилядите представители на фирми и предприятия. Крайният срок за подаване на формулярите за участие е 19 януари 2007 г.
До този момент призът BestPractice-IT е печелен веднъж от българска фирма. На тазгодишното издание на CeBIT през март 2006 за "най-добро ИТ решение в полза на клиента" бе отличена ERP система, създадена за българската фирма ГАЗКОМФОРТ ЕАД и разработена и внедрена от родната софтуерна фирма СИЙДОТ ООД.

(08.12.2006)
 

© 1995-2006 seedot.com
e-mail:

Последна промяна:

ЁўЁІëãЁ¤ðñЁєЁЁ åçЁЁЁє english german

IC Tallent Bulgaria   World Summit on the information society   Best Practice IT 2006

Принтира� тази страницаПринтира� тази страница Add  this page to your favorites! Add this page to your favorites! | Send to a friend