seedot.com CEBIT, award, Best Practice 2006, BestPractice-IT special award for the highest level of customer benefits achieved, This award is presented to the company which achieves the maximum direct or indirect benefit for their customers using their particular solution
.
seedot.com offer more than services - we offer SOLUTIONS
.
.

Вход за клиенти

Регистрация

Търсене
 


Начало » Медии » Съобщения за медиите » За втора поредна година България е номинирана за престижна награда от CeBIT 2007

За втора поредна година България е номинирана за престижна награда от CeBIT 2007


PRESS RELEASE

За втора поредна година България е номинирана за престижна награда от CeBIT 2007
Немската фирма Happy Eyes e. K. ( www.primaphotobook.eu )  e номинирана за Best Practice–IT Award 2007 National, като обявяването на наградените ще се състои на 15 Март 2007 г. на CeBIT Хановер 10:30 часа Зала 5 (щанд B48).

ИТ решението е реализирано и оптимизирано от Българската софтуерна компания СИЙДОТ ООД (www.seedot.com)

Наградата Best Practice–IT Award 2007 National се присъжда на компания, която успее да представи внедрен, реално работещ и успешен ИТ модел с практическа ориентация, допринасящ за оптимизирането и подобряването на бизнеса, като това ИТ решение не е непременно най-скъпото. В тазгодишния конкурс взеха участие над 900 фирми от Европа.

ИТ решението което спечели признанието на експертното жури тази година, представлява комбинация от web система и безплатно десктоп приложение, обслужващи създаването и поръчване онлайн на персонални албуми със снимки и текст(фото книги), с разнообразно приложение (албум със снимки, потребителски наръчник, рекламна брошура и др.) Системата обслужва цялостния процес: създаване и редактиране на фото книга, онлайн поръчката, печата и доставката.
Идеята за раздаването на наградите на Best Practice – IT ( www.bestpractice-it.de ) в рамките на CeBIT (www.cebit.de) , е на Андреас Р. Фишер, бизнес експерт по въпросите на малки и средни предприятия в Германия.

Наградите се дават за четвърта поредна година. Като целта е ежегодно да се стимулират и отличават малки и средни предприятия в Европа, които залагат на иновативни и полезни ИТ решения. Проекта BestPractice-IT се стреми със своите примери за конкретно приложение на ИТ решения в малки и средни предприятия, да дава стимул на предприемачи във всички браншове и по този начин да хармонизира съществуващите различия в ИТ стандартите на европейските фирми.

За ВТОРА ПОРЕДНА ГОДИНА българската софтуерна компания СИЙДОТ ООД (www.seedot.com) получава номинация, като през 2006 същата компания бе и носител на специална награда на Best Practice–IT 2006 за “Най-оптимално ИТ решение в полза на клиента” от ежегодно провеждащото се технологично изложение CeBIT в Хановер. Така българските компании се нареждат до гиганти на световно ниво от Европа, Азия и Америка. Традиционно на CeBIT участват най-големите компании от световен мащаб в областта на софтуера, телекомуникациите, информационните технологии.

Повече за СИЙДОТ ООД
“Иновативността и креативността е част от нашия бизнес. Това поредно признание показва още веднъж, колко важно е внимателното анализиране на процесите и прецизната изработка на специфични ИТ решения които да носят максимална полза на клиента”– сподели Димитър Димитров, собственик на софтуерна компания СИЙДОТ ООД ( www.seedot.com).
Компанията е изцяло българска и е създадена през 1993 година. СИЙДОТ ООД предлага повече от ИТ услуги, ние предлагаме РЕШЕНИЯ. СИЙДОТ ООД и нейния клиент Газкомфорт ЕАД бяха отличени на 10 Март 2006 г на CeBIT Хановер с престижната Специална награда на Best Practice–IT 2006 за “Най-оптимално ИТ решение в полза на клиента”. Умело подбрания екип от професионалисти в сферата на ИТ и дизайна, предлага на клиентите си решенията които желаят да получат при осигуряване на най-висок стандарт. Проектите на СИЙДОТ печелят клиентското доверие, като нашите клиенти се отдават изцяло на бизнеса си.

Повече за Happy Eyes e. K. Цифрова фотография и филмопроизводство
“Положителните резултати са налице, когато ИТ решението е добре обмислено, планирано и изпълнено. Изключително признание за нас е номинирането ни за Best Practice–IT Award 2007 National” каза Емилия Гоциан– собственик на Happy Eyes e. K. ( www.primaphotobook.eu ).
Услугата която се предлага е уеб базирана и се състои от софтуер (предлаган безплатно) за създаване на фото книга (заменяща до сега познатия ни фотоалбум) от клиентите и web сайт за онлайн поръчване на печат на фотокнига. Приложението е гъвкаво и може да се използва от частни и бизнес клиенти, като възможностите които предлага са многобройни: презентации, дипломни работи, годишни отчети, фото книги (албуми) с цифрови снимки от ваканции и всички важни събития в живота ни съхранени и достъпни за презентиране, отпечатани с професионални цифрови машини върху локсозна хартия.

Бизнес модела е много гъвкав и дава свобода и комфорт на клиентите които използват комбинация между технология и интернет възможностите на уеб сайта. Потребителя има възможност да създаде своя проект комфортно в своята къща или офис, и след това минавайки през няколко кратки стъпки да поръча онлайн печата и изпращането на продукта на адреси в цялa Европа, освен към своята къща или офис. Системата има административен модул през който се наблюдават и управляват всички бизнес процеси свързани с обработката на поръчки и поддръжката.

Печелившия модел е вече налице, въпрос на време е малките и средни фирми да се възползват от него!

За повече информация:

СИЙДОТ ООД                            Happy Eyes e. K.
Димитър Димитров                  Емилия Гоциан
e-mail: info@seedot.com          е-mail: info@primaphotobook.eu  
Mobile: +359 888 531 345        Tel: +49 (0) 8024 608 6898
www.seedot.com                        www.primaphotobook.eu

 

  

 
 

© 1995-2006 seedot.com
e-mail:

Последна промяна:

ЁўЁІëãЁ¤ðñЁєЁЁ åçЁЁЁє english german

IC Tallent Bulgaria   World Summit on the information society   Best Practice IT 2006

Принтира� тази страницаПринтира� тази страница Add  this page to your favorites! Add this page to your favorites! | Send to a friend